Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

17η Νοέμβρη

 

Την Τρίτη 17 Νοέμβρη δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα.

Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στις 9:00πμ στα δωμάτια των Υπεύθυνων Καθηγητών σε κάθε τμήμα για μια σύντομη αναφορά στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

(*) ο Σύλλογος Διδασκόντων θα συνεδριάσει αμέσως μετά την λήξη της εκδήλωσης για να αποφασίσει τον τρόπο αξιοποίησης των 5 φορητών συσκευών (tablets) που διαθέτουμε για την υποστήριξη οικογενειών με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, η ύπαρξη ειδικών δυσκολιών μάθησης (βλ. εγκύκλιο 151977/ΓΔ4/7-11-2020)

Το υπόλοιπο μέρος της ημέρας ας "αποτοξινωθούμε" από την έντονη χρήση εργαλείων Τεχνολογίας και Επικοινωνίας με κατάλληλες δραστηριότητες  (π.χ διάβασμα, μουσική, επετειακά αφιερώματα στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, οικογενειακές δραστηριότητες κλπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Πέμπτης 26/5/2022

Την Πέμπτη 26/5 το πρόγραμμα μαθημάτων θα ολοκληρωθεί στις 12:30μμ. Τα λεωφορεία θα παραλάβουν τους μαθητές για ΚΑΡΥΑ - ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙ στις 12:3...