Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Επιστροφή προκαταβολής

Παρακαλούμε τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου μας που δεν παρακολουθούν τα μαθήματα να προσέλθουν την Τρίτη  9/6 για να παραλάβουν τα χρήματα που είχαν καταθέσει σαν προκαταβολή για την μετακίνηση στην Κέρκυρα 2-3-4 Απριλίου από τους υπεύθυνους των πολιτιστικών προγραμμάτων (κ. Μανωλοπούλου και κ. Χριστακούδη)
Το τουριστικό πρακτορείο Mattheos Tours με το οποίο συμβληθήκαμε επέστρεψε στο ακέραιο όλο το ποσό που κατέβαλαν οι μαθητές μας.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ακύρωσης  της σύμβασης που υπογράψαμε σχετικά με την εκπαιδευτική εκδρομή στην Κέρκυρα 2-3-4 Απριλίου στο πλαίσιο των Πολιτιστικών προγραμμάτων του σχολείου μας.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την απαγόρευση μετακινήσεων λόγω του Covid19 αρκετά τουριστικά πρακτορεία δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν τις προκαταβολές  των μαθητών μια και η σχετική νομοθετική ρύθμιση ορίζει ότι υποχρέωση του πρακτορείου είναι η καταβολή ενός εκπτωτικού κουπονιού (Voucher) με ισχύ 18 μήνες προκειμένου οι εκδρομές να πραγματοποιηθούν τον επόμενο χρόνο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Πέμπτης 26/5/2022

Την Πέμπτη 26/5 το πρόγραμμα μαθημάτων θα ολοκληρωθεί στις 12:30μμ. Τα λεωφορεία θα παραλάβουν τους μαθητές για ΚΑΡΥΑ - ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙ στις 12:3...